workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis intake-gesprek tijdens Week van de Vaktherapie

9 november, 2020 tot 14 november, 2020

intuïtief tekenen cursus haarlem
week van de vaktherapie: 9 t/m 13 november

Vraag deze week een gratis intake-gesprek aan!

De week van 9 t/m 13 november 2020 is het de Week van de Vaktherapie. Het doel daarvan is de bekendheid van de diverse vormen van vaktherapie te vergroten. Hoe meer mensen weten van deze vormen van therapie, hoe makkelijker je ervoor kunt kiezen of naar doorverwijzen.

“Niet praten, maar doen!” Dat is in een notendop wat vaktherapie inhoudt. Vaktherapie is een overkoepelende naam voor verschillende vormen van therapie, die helend werken via het doen en ervaren, zoals beeldende therapie, muziektherapie, drama- en danstherapie, psychomotorische therapie en speltherapie.

Als beeldend therapeut werk ik met creatieve technieken, zoals tekenen, schilderen en boetseren. Dit geeft je de mogelijkheid om je op een andere manier te uiten dan via gesprek. Door creatieve opdrachten word je als het ware uitgenodigd om ’te praten met je handen’ en daarbij je gevoel te laten spreken. Zo kun je je bewust worden van dingen waar je met woorden niet of nog niet bij kunt.

Tijdens de Week van de Vaktherapie houden veel praktijken een Open Dag, lezingen of workshops of ze geven een gratis kennismakingsconsult. De Week van de Vaktherapie richt zich zowel op cliënten als op doorverwijzers, zorgverzekeraar-medewerkers, gemeenteambtenaren en politici,

KunstZIN Haarlem geeft deze week 5 gratis intake-gesprekken weg. Dus geef je snel op voor zo’n gratis kennismakingsgesprek via inger.vanderwerf@kunstzinhaarlem.nl of 06 2839 2641.

Data: maandag 9 november t/m vrijdag 13 november tussen 9.00 en 17.00 uur.

 

 

Gegevens

Begin:
9 november, 2020
Einde:
14 november, 2020
Site:
http://www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/cursus-workshop/cursus-intuitief-tekenen-en-schilderen/

Locatie

Buurtvereniging Overveen
Vrijburglaan 17
Overveen, Nederland
+ Google Maps

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen