Cursussen, Workshops & Teambuilding


Naast kunstzinnige therapie verzorg ik creatieve cursussen en workshops.
De cursussen en workshops met open inschrijving hebben als insteek ontspanning, plezier en persoonlijke ontplooiing. De inhoud van de cursussen varieert, omdat ik zelf van variatie houd.
De workshops voor groepen organiseer ik op aanvraag. Ze zijn geschikt als teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje, feestje, familiereünie of uitstapje met vriend(inn)en.


cursus intuietief tekenen en schilderen

Cursussen Intuïtief Tekenen, Schilderen en Boetseren


Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen even helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft?

Doe dan de cursus Intuïtief tekenen & schilderen. Een cursus waarbij artistieke aanleg of ervaring niet van belang is!

cursus mandala tekenen

Workshops Collage en Mandala Maken


In deze workshop maak je een collage in de vorm van een mandala, waarin je jouw eigen symbolische spullen en materialen verwerkt: oude sierraden van jezelf of misschien wel van je overleden moeder, medailles, muntjes van landen waar je bent geweest, schelpen, boomschors, takjes, kralen, knopen, etc. We gebruiken een superlijmpasta, waarmee je –vrijwel – alles in je collage kunt verwerken!

creatieve workshop groepen

Workshops voor groepen (op aanvraag)


Zoek je een gezellige activiteit voor een vriendinnendag, reünie, bedrijfsuitje of kinderfeestje? Voor groepen van 4 t/m 20 personen verzorg ik creatieve workshops.

Kies uit speksteen beeldhouden, mandala’s, vilten, groepsschilderij, landschap of stadsgezicht met houtskool, …

creatieve workshops

Cursus & Workshop agenda


Wil je snel zien aan welke creatieve cursussen en workshops je binnenkort kunt deelnemen? Neem dan een kijkje in de activiteiten kalender van KunstZIN Haarlem!

De cursussen worden vaak vooraf gegaan door een kennismakingsworkshop, zodat je vooraf kunt ervaren of het iets voor je is.