workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Intuïtief Schilderen voor mantelzorgers

13 november, 2020 van 16:30 tot 18:30

Workshop Intuïtief Schilderen voor mantelzorgers

Waar word je blij van? Wat geeft jou energie?

Workshop intuïtief schilderen speciaal voor mantelzorgers. Deze workshop wordt aangeboden door Tandem, centrum voor mantelzorgondersteuning, in het kader van ‘de dag van de mantelzorg’. Vanuit KunstZIN Haarlem verzorg ik het inhoudelijk programma van deze workshop voor Tandem.

Als mantelzorger is het leven niet altijd even makkelijk. Je hoofd loopt soms om van zorgen en regeldingen. Het kan lastig zijn om dan nog te ontspannen en tijd te nemen voor dingen waar je weer van op kunt laden. Maar: wat je aandacht geeft groeit. Daarom gaan we in deze workshop aan de slag met het thema ‘waar word je blij van? Of wat geeft jou energie?’.

In deze workshop mag je al je zorgen en gepieker even los laten. Kom uit je hoofd, vertrouw op je gevoel en ga lekker aan de slag met verf. Je gaat schilderen zonder vooraf te bedenken wat het gaat worden. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken in het moment. Laat je oordeel los over mooi en lelijk, goed en fout. En zie wat er uit jouw handen ontstaat!

Aantal deelnemers: maximaal 12.

Data en tijdstip: vrijdag 13 november, van 15.30 tot 17.30 uur.

Locatie: Hart Haarlem, Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem

Aanmelden: De aanmelding gaat via Tandem. Je kunt je aanmelden via hun website of telefonisch via 023-89 10 610

Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt in de breedste zin van het woord. Soms is een gesprek of praktisch advies voldoende, maar er kan ook meer nodig zijn. Ervaren consulenten helpen mantelzorgers met o.a. informatie, advies, begeleiding, emotionele ondersteuning en praktische hulp. Tandem organiseert ook lotgenotengroepen, bemiddelt bij inzet van vrijwilligers en organiseert trainingen en workshops. Tandem biedt altijd maatwerk en gaat graag samen met mantelzorgers op zoek naar structurele oplossingen. Als expertisecentrum heeft Tandem onderwerpen als jonge mantelzorgers, de combinatie werk en mantelzorg, netwerkversterking en respijtzorg duidelijk op de kaart staan. Ondersteuning van Tandem is kosteloos en u heeft geen verwijzing of indicatie nodig. Meer informatie.

 

Gegevens

Datum:
13 november, 2020
Tijd:
16:30 tot 18:30

Locatie

Hart Haarlem
Kleine Houtweg 18
Haarlem, 2012CH Nederland

Organisator

Tandem, Centrum voor mantelzorgondersteuning
Telefoon:
023-89 10 610
Bekijk de site van Organisator

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen