Tarieven en Vergoedingen voor kunstzinnige therapie

Tarieven voor particulieren
Kennismakingsgesprek (30 minuten): € 40.
Kennismakingsgesprek incl. kunstzinnige sessie (5 kwartier):  € 80.
Kunstzinnige therapie, individuele sessie (1 uur):  € 80.
Kunstzinnige therapie, groepssessie (3 tot 4 personen) (anderhalf uur) € 60,00 p.p.
Alle prijzen zijn inclusief materialen.

Afzeggen afspraak
Afzeggen van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van je sessie. Afspraken, die na deze tijd worden afgezegd of niet nagekomen worden, worden volledig in rekening gebracht.

Tarieven voor werkgevers
Werkgevers, uitkeringsinstanties en gemeenten kunnen therapietrajecten inkopen voor hun medewerkers, klanten en inwoners. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.

Vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering
Kunstzinnige therapie wordt door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Het eigen risico geldt hierbij niet (dat geldt alleen voor zorg die valt onder de basisverzekering). Kunstzinnige therapie valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’. Klik HIER voor een vergoedingenoverzicht van verzekeraars.
NB: dit overzicht geeft geen garanties. Kijk ook in de polisvoorwaarden van je verzekering of vraag na bij je zorgverzekeraar voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Registratie 
Ik ben geregistreerd lid van de NVV-AG (Nederlandse Vereniging Vaktherapie Antroposofisch Geïnspireerd). De NVV-AG maakt deel uit van de NVAZ (Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders) en is aangesloten bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen). 
Ik word vermeld in het Register Vaktherapie met de aantekening Antroposofisch Geïnspireerd. Dit betekent dat ik voldoe aan de kwaliteits- en professionaliteitseisen die door de beroepsvereniging en door verzekeraars worden gesteld, zodat mijn behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding. 

Registratienummer Register Vaktherapie: NVV-AG 111437
AGB Code therapeut: 90101276
AGB Code praktijk: 90060831Tarieven & Vergoedingen
KvK nummer: 64525376