Tarieven en Vergoedingen voor kunstzinnige therapie

Tarieven voor particulieren
Kennismakingsgesprek (30 minuten): € 30.
Kennismakingsgesprek incl. kunstzinnige sessie (5 kwartier):  € 70.
Kunstzinnige therapie, individuele sessie (1 uur):  € 70.
Kunstzinnige therapie, groepssessie (3 tot 4 personen) (anderhalf uur) € 50,00 p.p.
Kunstzinnige therapie met je partner (2 personen) (anderhalf uur) € 50,00 p.p.
Alle prijzen zijn inclusief materialen.

Afzeggen afspraak
Afzeggen van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van je sessie. Afspraken, die na deze tijd worden afgezegd of niet nagekomen worden, worden volledig in rekening gebracht.

Ben je opeens verkouden, heb je koorts, of andere klachten die op corona kunnen duiden? Kom dan niet. Zeg je afspraak af, ook al is het minder dan 24 uur van tevoren. Je kunt je sessie dan op een later moment inhalen. Ook is het mogelijk de sessie online te doen.

Tarieven voor werkgevers
Werkgevers, uitkeringsinstanties en gemeenten kunnen therapietrajecten inkopen voor hun medewerkers, klanten en inwoners. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.

Vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering
Kunstzinnige therapie wordt door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Het eigen risico geldt hierbij niet (dat geldt alleen voor zorg die valt onder de basisverzekering). Kunstzinnige therapie valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’. Klik HIER voor een vergoedingenoverzicht van verzekeraars.
NB: dit overzicht geeft geen garanties. Kijk ook in de polisvoorwaarden van je verzekering of vraag na bij je zorgverzekeraar voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

PGB-vergoeding
Kunstzinnige therapie kan vanuit de PGB regeling voor vergoeding in aanmerking komen als (activerende) begeleiding.

Registratie 
Ik ben geregistreerd lid van de NVKToag (Nederlandse Vereniging voor KunstzinnigeTherapieën op antroposofische grondslag) en daarmee tevens geregistreerd bij de NVAZ (Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders). Dit betekent dat ik voldoe aan de kwaliteits- en professionaliteitseisen die door de beroepsvereniging en door verzekeraars worden gesteld, zodat mijn behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding.
Registratienummer NVKToag: 15NVKT 14127 1518
AGB Code therapeut: 90101276
AGB Code praktijk: 90060831 kunstzinnig therapeut logo
KvK nummer: 64525376