Neem gerust contact op
Als je het gevoel hebt dat KunstZIN iets voor je kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op. Het makkelijkst is om onderstaand contactformulier in te vullen. Dan bel of mail ik je terug. Je kunt me natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Contactgegevens
KunstZIN Haarlem
Inger van der Werf
Regentesselaan 11
2015BW Haarlem

Tel. 06-28392641

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Route naar KunstZIN Haarlem

Openbaar Vervoer:
Neem vanaf station Haarlem bus 8 (richting Hogeschool), bus 14 (richting Heemstede) of bus 81 (richting Zandvoort) en stap uit bij halte Nova College. Daarna is het nog 3 minuten lopen. Vanaf de halte loop je een stukje terug in de richting waar de bus vandaan kwam. Neem de 1e straat links (Julianalaan), en vervolgens de 2e straat links. Je bent nu in de Regentesselaan.

Vanaf station Haarlem gaan er ook diverse bussen naar de Raaksbrug. Van daaruit is het echter nog wel een kwartiertje lopen. Loop vanaf de halte een stukje terug in de richting waar de bus vandaan kwam, totdat je een fietsers/voetgangersbruggetje aan je linkerhand krijgt. Ga linksaf k het bruggetje over en steek vervolgens het kruispunt over. Daarna een heel eind rechtuit lopen over de Zijlweg. Na het spoorwegviaduct neem je de tweede straat rechts (Julianalaan) en vervolgens de 2e straat links. Je bent nu in de Regentesselaan.

Met de auto of fiets vanuit Overveen, Bloemendaal en Zandvoort: Let op: de Julianalaan is ter hoogte van het spoorwegviaduct gesloten van 5 t/m 30 maart 2018.

Alternatieve route: Rijd via de Zeeweg richting Haarlem. De Zeeweg gaat over in Militairenweg en vervolgens in Julianalaan. Vlak voor de Julianalaan onder de Randweg doorgaat, sla je rechtsaf de Waldeck Pyrmontlaan in. Volg de weg met de bocht mee, de Schoonzichtlaan. Aan het einde links, de Zijlweg op (je staat meteen voor stoplichten). Steek de Randweg over en vervolg de Zijlweg, voorbij Novacollege en rouwcentrum ga je linksaf, de Julianalaan in.

Auto: sla vervolgens meteen weer linksaf (Emmalaan). Rijd de Emmalaan uit, ga aan het einde rechts (Prinsesselaan). Ga aan het einde van de Prinsesselaan met de bocht mee naar rechts. Je bent nu in de Regentesselaan.

Fiets: neem vanaf de Julianalaan de tweede links. Je bent nu in de Regentesselaan.

Met de auto vanuit Heemstede, Aerdenhout en Haarlem-Zuid: Rijd via de Westelijke Randweg (N208). Sla rechtsaf bij afslag Centrum (Zijlweg). Neem de eerste weg links (Julianalaan). Verder zie hierboven. 

Met de auto vanuit Haarlem-Noord, Santpoort, Velzen, Spaarndam: Rijd via de Delftlaan (N208) naar het zuiden. Sla linksaf bij afslag Centrum, als je het NOVA College aan je linkerhand hebt (Zijlweg). Neem de eerste weg links (Julianalaan). Verder zie hierboven.