Neem gerust contact op
Als je het gevoel hebt dat KunstZIN iets voor je kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op. Het makkelijkst is om onderstaand contactformulier in te vullen. Dan bel of mail ik je terug. Je kunt me natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Contactgegevens
KunstZIN Haarlem
Inger van der Werf
Regentesselaan 11
2015BW Haarlem

Tel. 06-28392641

  Schrijf mij in voor:

  Weekmail cursus intuitief tekenen en schilderen

  Route naar KunstZIN Haarlem

  Openbaar Vervoer:
  Neem vanaf station Haarlem bus 8 (richting Hogeschool), bus 14 (richting Heemstede) of bus 81 (richting Zandvoort) en stap uit bij halte Nova College. Daarna is het nog 3 minuten lopen. Vanaf de halte loop je een stukje terug in de richting waar de bus vandaan kwam. Neem de 1e straat links (Julianalaan), en vervolgens de 2e straat links. Je bent nu in de Regentesselaan.

  Vanaf station Haarlem gaan er ook diverse bussen naar de Raaksbrug. Van daaruit is het echter nog wel een kwartiertje lopen. Loop vanaf de halte een stukje terug in de richting waar de bus vandaan kwam, totdat je een fietsers/voetgangersbruggetje aan je linkerhand krijgt. Ga linksaf k het bruggetje over en steek vervolgens het kruispunt over. Daarna een heel eind rechtuit lopen over de Zijlweg. Na het spoorwegviaduct neem je de tweede straat rechts (Julianalaan) en vervolgens de 2e straat links. Je bent nu in de Regentesselaan.

  Met de auto of fiets vanuit Overveen, Bloemendaal en Zandvoort: Rijd via de Zeeweg richting Haarlem. De Zeeweg gaat over in Militairenweg en vervolgens in Julianalaan. De Julianalaan heeft diverse rotondes. Na het viaduct van de Randweg, ga je bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf (je volgt de Julianalaan, die hier rechtsaf buigt). Je rijdt onder een spoorwegviaduct door.

  Auto: neem de tweede weg rechts, na het spoorwegviaduct (Emmalaan). Rijd de Emmalaan uit, ga aan het einde rechts (Prinsesselaan). Ga aan het einde van de Prinsesselaan met de bocht mee naar rechts. Je bent nu in de Regentesselaan.

  Fiets: neem de eerste weg rechts, na het spoorwegviaduct, en kies de linkerkant van het slootje. Je bent nu in de Regentesselaan.

  Met de auto vanuit Heemstede, Aerdenhout en Haarlem-Zuid: Rijd via de Westelijke Randweg (N208). Sla rechtsaf bij afslag Centrum (Zijlweg). Neem de eerste weg links (Julianalaan). Verder zie hierboven.

  Met de auto vanuit Haarlem-Noord, Santpoort, Velzen, Spaarndam: Rijd via de Delftlaan (N208) naar het zuiden. Sla linksaf bij afslag Centrum, als je het NOVA College aan je linkerhand hebt (Zijlweg). Neem de eerste weg links (Julianalaan). Verder zie hierboven.