workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Moodboard maken van je zomerse inzichten en verlangens

18 augustus van 09:30 tot 12:00

Workshop Moodboard maken van je zomerse inzichten en verlangens

Met ZIN het nieuwe schooljaar in! Verbeeld jouw zomerse inzichten, voornemens en verlangens in een moodboard. Of breng je bucketlist in beeld via een collage. 

De vakantieperiode is weer bijna voorbij. De kinderen beginnen straks weer fris en opgeladen aan een nieuw schooljaar. En jij?

De zomer is voor veel mensen een tijd voor ontspanning en loslaten van onze dagelijkse beslommeringen. Daardoor komt er ruimte voor nieuwe inzichten, ideeën, voornemens en verlangens. Helaas raken die inzichten en voornemens vaak al gauw uit het zicht wanneer de plichten weer roept en onze dagelijkse bezigheden ons weer opslokken. Deze workshop is bedoeld om jouw voornemens inzichtelijk te maken, je verlangens te verbeelden en daarmee een stap te maken richting verwezenlijking daarvan.

In deze workshop gaan we aan het scheuren, knippen en plakken. Na een korte visualisatieoefening ga je in tijdschriften op zoek naar afbeeldingen en teksten die je aanspreken en passen bij jouw intenties voor de komende periode. Laat je daarbij leiden door kleuren, gebaren, teksten, etc. Je knipsels kun je aanvullen met persoonlijke foto’s (zelf uitgeprint meebrengen), en je kunt natuurlijk ook zelf dingen erbij tekenen of schilderen.

Door je intenties en verlangens te verbeelden in een moodboard (collage), worden ze concreter en gaan ze meer voor je leven. Als je hem ophangt op op een plek waar je hem nog regelmatig ziet, word je er steeds weer even herinnerd.

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 5.

Data en tijdstip: vrijdag 18 augustus van 9.30 tot 12.00 uur.

Kosten: € 32,50.

Locatie

KunstZIN Haarlem
Regentesselaan 11
Haarlem, 2015BW
+ Google Maps

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen