workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, tijdens de Haarlemse geluksroute

5 februari, 2017 van 12:00 tot 14:00

Vruchtbaarheidsproblemen en ongewenste kinderloosheid

Kunstzinnige therapie voor mensen bij wie zwanger raken niet vanzelf gaat.

Vruchtbaarheidsproblemen? Help je geluk een handje! Workshop voor mensen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen én nog hoop hebben op een kindje.

Iedereen om je heen raakt zwanger en bij jou wil het niet lukken. Of je hebt een of meer miskramen gehad en bent bang dat het volgende keer weer mis gaat. Als kinderen krijgen niet vanzelf gaat, kan dit gepaard gaan met spanning, verdriet, schuldgevoel en frustratie. Vruchtbaarheidsbehandelingen zijn spannend en vergen zowel fysiek als emotioneel veel van je. Dat je maar een beperkt aantal behandelingen krijgt, kan extra stress veroorzaken. Kunstzinnige therapie is geen wondermiddel om zwanger te raken. Wel kan het je ondersteunen in je proces, bijvoorbeeld bij het verwerken van nare ervaringen, aanvaarden van je situatie, omgaan met stress en emoties en bieden van ontspanning.

Tijdens de Haarlemse geluksroute geef ik een workshop speciaal voor mensen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen én nog hopen op een kindje. In deze workshop werken we met kunstzinnige oefeningen als tekenen, schilderen of boetseren. Ook is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemers.

Aantal deelnemers: maximaal 6. Vooraf aanmelden is gewenst.

Data en tijdstip: zondag 5 februari 2017, van 11.00 tot 13.00 uur.

Locatie

Buurtvereniging Overveen
Vrijburglaan 17
Overveen, Nederland

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen