workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Start Cursus intuïtief tekenen en schilderen – 19 januari

19 januari van 19:30 tot 21:30

intuïtief tekenen cursus haarlem

7 LESSEN INTUÏTIEF TEKENEN

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? En wil je je graag leren uitdrukken in verschillende teken- en schildertechnieken? Dan is de Cursus Intuïtief Tekenen en Schilderen echt iets voor jou.

Aantal deelnemers: maximaal 9.

Locatie: Buurtvereniging Overveen, Vrijburglaan 17

Tijden: om de week op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Cursusdata: 19 januari, 2 en 16 februari, 9 en 23 maart, 6 en 24 april 2022 (let op: i.v.m. de voorjaarsvakantie op 23 februari, schuift de les dan een week extra door).

Kosten: 
€ 127,-  voor een serie van 7 lessen. Als je nog geen lid bent van Buurtvereniging Overveen, dan komt er nog € 12,50 lidmaatschapsgeld bij.

Benodigde materialen:
 soft pastelkrijt, oliepastelkrijt, en eventueel kleurpotloden en verf. Mocht je iets missen, dan kun je in overleg wat aanschaffen of bij me lenen. Bij deze cursus is papier, houtskool en olie inbegrepen.

Corona-maatregelen:
– Je werkt i.v.m. de hygiëne zoveel mogelijk met je eigen materialen. Maar mocht je iets missen, dan kun je ook altijd wat van me lenen.
– Wanneer de lessen onverhoopt niet door kunnen gaan i.v.m. corona-maatregelen, dan is het mogelijk om de lessen online te volgen. Dit gaat echter buiten het buurthuis om; je krijgt je geld terug van het buurthuis en betaalt je online lessen rechtstreeks aan KunstZIN Haarlem.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze cursus.

Locatie

Buurtvereniging Overveen
Vrijburglaan 17
Overveen, Nederland

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen