workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proefles intuïtief schilderen met oliepastel – verzet naar woensdagavond 11 mei.

2 mei van 19:30 tot 21:00

Intuïtief tekenen met het thema "toon je kleuren", op vrijdagochtend - 8 okt

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Dan is de Cursus Intuïtief Tekenen, Schilderen en/of Boetseren iets voor jou. Ervaring is niet nodig.

Op woensdagavond 11 mei ga ik weer van start met een nieuwe cursus. We werken in deze cursus met oliepastels. Met oliepastelkrijtjes kun je niet alleen tekenen, maar ook schilderen. Schilderen is misschien niet helemaal het juiste woord, want een penseel komt er niet aan te pas. Maar toch ziet het resultaat eruit als een schilderij. Eerst breng je met het krijt al tekenend de kleuren aan waar je behoefte aan hebt. Vervolgens wrijf je met een zacht doekje gedoopt in wat olie het krijt uit over het papier. Dit geeft een schilderachtig effect. Een bijzonder verrassende techniek, waarmee je niet uitge-experimenteerd raakt.
We gaan in deze cursus in op tekentechnische zaken, zoals hoeveelheid olie die je gebruikt, het opbouwen met verschillende lagen, dieptewerking en contrastwerking. Maar belangrijker is je zelfexpressie en de mogelijkheden waarop je jezelf kunt uitdrukken met oliepastels op papier.

De proefles op maandagavond 2 mei kan helaas niet doorgaan. Wil je toch graag eerst een keer uitproberen, voordat je je aanmeldt voor de cursus, dan mag je de eerste les op 11 mei op proef meedoen. Kosten voor een proefles: € 15,-.

Voor meer informatie over deze cursus, klik hier.
Of geef je op voor een proefles met onderstaand formulier.

Locatie

KunstZIN Haarlem
Regentesselaan 11
Haarlem, 2015BW
+ Google Maps

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen