workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis tijdens Week van de Vaktherapie

15 november, 2019 van 16:00 tot 18:00

werkruimte kunstzinnig therapeut
Open huis, vrijdag 15 november 15 – 17 uur

In het kader van de Week van de Vaktherapie is het  vrijdagmiddag 15 november Open Huis bij KunstZIN Haarlem. Wil je eens vrijblijvend kennismaken, meer zien en horen van kunstzinnige therapie, mijn atelier bekijken, of gewoon een kopje thee drinken, kom dan gezellig langs. Wel graag even aanmelden van te voren.

Van 11 – 15 november is het de Week van de Vaktherapie. Het doel daarvan is de bekendheid van de diverse vormen van vaktherapie te vergroten. Hoe meer mensen weten van deze vormen van therapie, hoe makkelijker je ervoor kunt kiezen of naar doorverwijzen.

“Niet praten, maar doen!” Dat is in een notendop wat vaktherapie inhoudt. Vaktherapie is een overkoepelende naam voor verschillende vormen van therapie, die helend werken via het doen en ervaren, zoals beeldende therapie, muziektherapie, drama- en danstherapie, psychomotorische therapie en speltherapie.

Als beeldend therapeut werk ik met creatieve technieken, zoals tekenen, schilderen en boetseren. Dit geeft je de mogelijkheid om je op een andere manier te uiten dan via gesprek. Door creatieve opdrachten word je als het ware uitgenodigd om ’te praten met je handen’en daarbij je gevoel te laten spreken. Zo kun je je bewust worden van dingen waar je met woorden niet of nog niet bij kunt.

Tijdens de Week van de Vaktherapie houden veel praktijken een Open Dag, lezingen of workshops of ze geven een gratis kennismakingsconsult. De Week van de Vaktherapie richt zich zowel op cliënten als op doorverwijzers, zorgverzekeraar-medewerkers, gemeenteambtenaren en politici,

KunstZIN Haarlem geeft deze week 10 x een gratis intake-gesprek weg. Dus meld je snel aan voor een intakegesprek. Of kom vrijdagmiddag naar mijn Open Huis. Wel graag even aanmelden vooraf.

 

 

Locatie

Buurtvereniging Overveen
Vrijburglaan 17
Overveen, Nederland
+ Google Maps

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen