workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE Workshop intuïtief tekenen met het thema ‘innerlijke vrede’

11 januari van 20:00 tot 21:30

ONLINE Workshop intuïtief tekenen met het thema 'innerlijke vrede'

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen even helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? En wil je graag je gevoel leren uitdrukken met pastelkrijt op papier? Ben je benieuwd wat er ontstaat onder je handen als je een krijtje in je handen neemt en intuïtief laat ontstaan wat erin je opkomt? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Vanwege de lockdown geef ik de workshop online via Zoom. De kosten bedragen € 17,50.

Thema: Er is zoveel onrust, onbegrip en onvrede in de wereld. En in onszelf. En het kan best moeilijk zijn om daarmee om te gaan. Daarom heb ik voor deze workshop het thema ‘innerlijke vrede’ gekozen. Omdat er alleen vrede kan zijn in de wereld als er vrede is in onszelf. Zou het niet heerlijk zijn om iets meer gelijkmoedig te kunnen reageren op alles wat er om je heen gebeurt, alles wat je ontregelt, alles wat je plannen verstoort? In deze workshop gaan we op zoek naar onze bron van kracht en innerlijke vrede, waaruit je kunt putten als je tegenvallers hebt.

Materialen: We werken in deze workshop met soft pastelkrijt en tekenpapier van A3 formaat. Als je niet over de benodigde materialen beschikt, neem dan even contact op. Je kunt eventueel wat lenen of je doet mee met materiaal dat je wél in huis hebt.

Locatie

KunstZIN Haarlem
Regentesselaan 11
Haarlem, 2015BW
+ Google Maps

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen