workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intuïtief tekenen met het thema “toon je kleuren”, op vrijdagochtend – 8 okt

8 oktober, 2021 van 12:00 tot 13:30

Intuïtief tekenen met het thema "toon je kleuren", op vrijdagochtend - 8 okt

IEDERE WEEK OP VRIJDAGOCHTEND: LESSEN INTUÏTIEF TEKENEN, SCHILDEREN EN BOETSEREN

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen even helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? En wil je je graag leren uitdrukken met verschillende materialen en technieken? Dan is de Cursus Intuïtief Tekenen, Schilderen en Boetseren iets voor jou. Aan het begin van de les doen we wat creatieve ontspanningsoefeningen om bij jezelf aan te landen. Vervolgens ga je lekker aan de slag met kleurig softpastelkrijt, oliepastelkrijt, kleurpotlood, houtskool, klei of verf. Ik reik thema’s aan ter inspiratie, maar er is altijd ruimte om met je eigen thema’s aan de slag te gaan.

Er zijn op dit moment nog 2 plekken vrij in de cursus. Ook is het mogelijk om – als er plek is – losse lessen te volgen. Iedere week werken we met ander materiaal en een ander thema, zodat je kunt ervaren welke materialen bij je passen. Wil je op de hoogte blijven van het thema en het materiaal waar we mee werken, schrijf je dan in voor de wekelijkse cursusmail.

Deze week, op 11 oktober om precies te zijn, is het ‘Coming out dag’. Een mooi moment om jezelf eens af te vragen wat jij nog van jezelf verbergt en daarmee ‘uit de kast te komen’. Daarom is het thema deze week: “Laat je zien. Toon je kleuren”. En we werken daarbij met oliepastelkrijt in alle kleuren van de regenboog.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 9.

Locatie: Centrum aan het Spaarne.  Spaarne 112A, Haarlem. Online, als we vanwege corona-maatregelen niet mogen samenkomen.

Cursusdata: 3, 10, 17 en 24 sept, 1, 8, 22, 29 okt, 5, 12, 19, en 26 nov, 3, 10 en 17 december 2021.

Tijden: vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.

Kosten: € 299 voor een serie van 15 lessen. € 22,50 voor een losse les. € 15 voor je eerste proefles.

Benodigde materialen: soft pastelkrijt, oliepastelkrijt en eventueel kleurpotloden en verf. Mocht je iets missen of twijfelen over de aanschaf, dan kun je in overleg altijd wat bij me lenen. Bij deze cursus is papier, houtskool, olie en klei inbegrepen.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze cursus.

Locatie

Centrum aan het Spaarne
Spaarne 112A
Haarlem, Nederland
Telefoon:
06 2839 2641

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen