workshop-en-cursus-agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Corona-stress, hoe ga je ermee om? Workshop 16 september

16 september, 2020 van 12:00 tot 13:30

€24,50
Corona-stress, hoe ga je ermee om? Workshop 16 september

WORKSHOP: CORONA-STRESS, HOE GA JE ERMEE OM?

Workshop ter kennismaking met kunstzinnige therapie, voor mensen die kampen met klachten als stress, vermoeidheid, angst, als gevolg van corona/lockdown.

De corona-lockdown periode is stressvol geweest voor veel mensen. En het lijkt nog niet voorbij. Veel mensen zijn angstig of onzeker voor wat er nog komen gaat, bijvoorbeeld angst voor ziekte, quarantaine, sociaal isolement, werkloosheid, verlies van inkomsten of dierbaren, een nieuwe lockdown, of een mogelijk verplichte vaccinatie waar je geen vertrouwen in hebt.
Heb je corona gehad en kamp je met post-corona-vermoeidheid? Heb jij de afgelopen periode ook als stressvol ervaren? En heeft de zomervakantie jou niet de rust gebracht waar je naar verlangde? Zie je op tegen “de tweede golf”, het isolement, het thuiswerken, het thuis-onderwijzen van je kinderen?

Kunstzinnige therapie kan je helpen om je gevoelens te erkennen en de ruimte te geven, te accepteren hoe het is en meer in het moment te leven. Het kan je helpen je grenzen te ervaren en grenzen te stellen. Je kunt gedrags- en denkpatronen gaan (h)erkennen en werken aan verandering.

Half september start een therapietraject voor mensen die kampen met corona/lockdown gerelateerde klachten. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsworkshop op woensdagochtend 16 september.

Aantal deelnemers: maximaal 3. Graag vooraf aanmelden.

Data en tijdstip: woensdag 16 september 2020, van 10.00 tot 11.30 uur.

Kosten: € 24,50.

Gegevens

Datum:
16 september, 2020
Tijd:
12:00 tot 13:30
Kosten:
€24,50
Site:
https://www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/kunstzinnige-therapie-haarlem/burnout/

Locatie

Buurtvereniging Overveen
Vrijburglaan 17
Overveen, Nederland

Inschrijven voor een activiteit?

    Ik schrijf me in voor:

    Weekmail cursus intuïtief tekenen en schilderen